Blog

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Van tuinontwerp tot de aanleg begeleiden en adviseren we je om de tuin van je dromen te realiseren. Wij geven je persoonlijk en gericht advies, zodat we samen tot een verrassend en functioneel tuinontwerp komen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij je wensen en inventariseren we de huidige tuin en de omgevingsfactoren.

Daarna gaan wij aan de slag met het tuinontwerp; de basis van je nieuwe tuin. We bespreken het voorlopige schetsontwerp en geven een prijsindicatie. De eventuele aanpassingen verwerken we in het definitieve ontwerp, waar je ook een uitgebreid beplantingsplan en de definitieve offerte bij ontvangt.

De volgende stap is de realisatie van de tuin. Ons ervaren team van hoveniers gaat aan de slag om je droomtuin aan te leggen.

Na de aanleg heeft de tuin begeleiding nodig, om bijvoorbeeld het groeiproces van de planten goed te laten verlopen. Je krijgt een handleiding voor het verzorgen van je tuin in de verschillende seizoenen. Je bepaalt zelf welk gedeelte van de verzorging je zelf wil doen en wat je wil laten uitvoeren door onze vakkundige hoveniers. Het is mogelijk dat wij het  onderhoud (op regelmatige basis) voor je verzorgen.