Tuinontwerp

Wij zijn innovatief en origineel

Tuinontwerp op maat

De start

Tuinontwerp op maat door goed persoonlijk advies en begeleiding om je droom waar te maken. Je tuin is een verlengstuk van je huiskamer. Wij begeleiden je, geven je gedegen advies om tot een mooi, verrassend tuinontwerp op maat te komen. Na het persoonlijk gesprek waar we jouw wensen doorgesproken hebben maken we een inventarisatie van de huidige tuin en de omgevingsfactoren.

Het ontwerp

Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerp wat de basis is van je nieuwe tuin. De voorlopige schets nemen we door en geven je een prijsindicatie. Als je bepaalde zaken toch niet helemaal naar je zin zijn dan verwerken we dat in het definitieve ontwerp. Hierbij ontvang je ook een uitgebreid beplantingsplan en de definitieve offerte.

Aan de slag

De volgende stap is de realisatie van de tuin. Ons hoveniersteam gaat aan de slag om jouw droomtuin aan te leggen. De foto’s op deze pagina geven een indruk van onze werkwijze.

Je tuin in topconditie

Na de aanleg wil je je tuin natuurlijk in topconditie houden. Standaard krijg je bij ons een handleiding die omschrijft hoe je je tuin onderhoud in de verschillende seizoenen. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je het groeiproces van planten goed laat verlopen.
Je bepaalt zelf welk gedeelte van de verzorging je zelf wil doen en wat je onze vakkundige hoveniers wilt laten uitvoeren. Optioneel verzorgen wij al het tuinonderhoud, zodat jij optimaal de tijd hebt om te genieten en je niet druk hoeft te maken over het onderhoud.